Херсон °C

Кошти використані на інвентаризацію земель в Олешках

Общество, Экономика
0
За підрахунками фахівців Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області, від початку року у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва бюджети усіх рівнів отримали 78,3782 тис. гривень. До обласного бюджету Херсонської області надійшло майже 19,6 тис. грн, а на рахунки місцевих рад регіону – понад 58,7 тис. гривень.
З урахуванням платежів минулих періодів на початок травня на Херсонщині на рахунках відповідних рад акумульовано понад 1,8 млн грн, з яких на рахунках сільських, селищних, міських бюджетів – близько 1,6 млн грн, районних – 113,6 тис. грн, в обласному бюджеті – понад 159,1 тис. гривень.
За п'ять місяців поточного року із зазначених коштів були використані 16,9 тис. грн на виготовлення технічної документації з інвентаризації земель 4-го та 5-го мікрорайону по вул. Східній у місті Олешки Херсонської області.
 
Довідково:
Згідно зі статтею 209 Земельного кодексу України, кошти, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, використовуються на освоєння земель для сільськогосподарських і лісогосподарських потреб, поліпшення угідь, охорону земель відповідно до розроблених програм та проектів землеустрою, а також на проведення інвентаризації земель, проведення нормативної грошової оцінки землі. Використання цих коштів на інші цілі не допускається.
 
 
 
Прес-служба Держгеокадастру

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: