Херсон °C

У Нижніх Сірогозах відбувся дитячий фестиваль «Зірки степового краю»

Новости » Общество
0
У Нижніх Сірогозах відбувся дитячий фестиваль «Зірки степового краю»25 травня у приміщенні районного Будинку культури відбувся районний дитячий фестиваль сучасної української пісні «Зірки степового краю», в якому прийняли участь 60 дітей віком від 6 до 18 років з усього району.
Дитячий фестиваль був започаткований ще в минулому тисячолітті (1997 рік) з метою відродження та розвитку вокального мистецтва Нижньосірогозького району, естетичного виховання молодого покоління, виявлення талановитих виконавців-аматорів та активізації їх подальшої творчої діяльності; пропагування сучасних українських пісень та пісень сучасної естради. Тож, за час існування конкурсу, у ньому взяли участь близько 700 учасників, з них більше 80 талановитих дітей Нижньосірогозького району взяло участь у обласних конкурсах, та деякі з них стали лауреатами (25 дітей). 
Цього року юні артисти для фестивального концерту підготували, як завжди, яскраві та самобутні номери. Кожен виступ супроводжувався гучними аплодисментами. Ніхто із учасників не залишився без уваги, а наприкінці заходу юних артистів нагородили подяками та вручили їм солодкі подарунки.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: