Херсон °C

Школяр з Великої Олександрівки переміг у обласному конкурсі

Общество, Культура
0
Нещодавно на базі дитячої школи мистецтв в місті Гола Пристань пройшов черговий XVI конкурс баяністів та акордеоністів ім. Валерія Путренка «Дніпрова хвиля». Його мета – популяризація баянно-акордеонного виконавського мистецтва, підвищення ролі музично-естетичного виховання, виявлення та підтримка обдарованих дітей та молоді.У конкурсі взяли участь учні зі шкіл естетичного виховання районів області та міста Херсона.
Важко передати ті емоції та захоплення, які викликали юні виконавці. Різні за характером твори, різноманітні виконавські техніки, відмінне володіння інструментом, щирі емоції та професійний підхід дітей ще раз нагадали  - яка ж багата на талановитих дітей Херсонщина. На фоні свята музики і талантів не загубилася й Великоолександрівщина.
Учень 2 класу Великоолександрівської дитячої школи мистецтв Микита Соловей (клас викладача Гасілов С.Д.) став володарем Диплома Лауреата I ступеня в I категорії та був нагороджений цінним подарунком.
Вітаємо нашого вихованця з цією приємною перемогою та побажаємо йому не зупинятися на досягнутому, а ще більше розкрити своє дарування і талант.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: