Херсон °C

Благодійний аукціон у Міському центрі реабілітації дітей

Новости » Общество
0
У світовій спільноті протягом останніх двадцяти років зростає розуміння і визнання   важливості створення  особливих служб здоров’я для дітей з тяжкими формами захворюваності , що відповідають їх потребам. Міський Центр реабілітації дітей з онкологічними захворюваннями на базі  дитячої  поліклініки КЗ "Херсонська міська клінічна лікарня  ім. О.С. Лучанського" у останній день весни проведе благодійний аукціон.
У колективі клінічної лікарні ім. О.С.Лучанського стало доброю традицією напередодні відзначення Міжнародного Дня захисту дітей проводити благодійні аукціони з продажу творчих робіт  своїх дітей і онуків, пацієнтів МЦРД, кошти від яких направляються на придбання ліків, лікувальні процедури, приладдя для занять творчістю, адже у цьому Центрі лікують не лише тіло, а й душу дитини. В цьому році усі кошти від благодійної виставки-аукціону «Від серця до серця», який відбудеться 30.05.2017 у клубі клінічної лікарні, підуть на лікування Настусі Целінко.    
Целінко Анастасія в грудні 2016 року перенесла гостру респіраторну інфекцію. Після обстеження дівчинка була направлена на лікування в онкогематологічне відділення дитячої обласної клінічної лікарні, де в січні 2017 року вперше встановлений  діагноз «гостра лімфобластна лейкемія». З  25.01.2017 року  дівчинка  лікується  в національній дитячій спеціалізованій  лікарні "ОХМАТДИТ". За рекомендаціями українських фахівців-онкологів дівчинка потребує  пересадки кісткового мозку за кордоном.
До участі в благодійному аукціоні запрошуються всі бажаючі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: