Херсон °C

Чаплинська ОТГ долучилась до «Пробігу під каштанами»

Новости » Общество
0
Чаплинська ОТГ долучилась до «Пробігу під каштанами»28 травня 2017 року Чаплинська об’єднана територіальна громада приєдналась до наймасштабнішого щорічного спортивно-благодійного проекту в Україні «Пробіг під каштанами» .
Даний проект проходить щорічно у м. Київ, починаючи з 1993 року та об»єднує тисячі українців. Останні 16 років учасники пробігу допомагають дітям з вродженими вадами серця. Цей рік для пробігу – ювілейний (25 років).
Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардиології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров»я України.
Саме центральна вулиця селища Чаплинка - вулиця Грушевського, завдовжки 5 км., де ростуть гарні дерева - каштани, стала місцем проведення проекту.
Пробіг не має переваг ні вікових, ні етнічних, ні соціальних, його мета – долучитись до допомоги маленьким пацієнтам Центру кардіології та кардіохірургії дітей раннього віку МОЗ України.    
Участь у пробігу взяли учні та вчителі «Чаплинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів», НВК «Чаплинська школа-гімназія», представники підприємств, установ та організацій, громадськість громади. 
Старт дали о 10-00 год. вояки 1-го окремого мотопіхотного батальйону «Сармат», підпорядкованого 56 окремій мотопіхотній бригаді, який приймав участь у зоні АТО на сході України, а на даний час дислокується у селищі Чаплинка.
Учасники отримали велике задоволення від проекту.
По завершенню пробігу було підбито підсумки та оголошено переможців, які отримали цінні подарунки.  
Організатори висловили велику вдячність за допомогу Чаплинській селищній раді, Чаплинському відділенню поліції Генічеського ВП ГУНП в Херсонській області, Чаплинській підстанції Каховської станції екстреної медичної допомоги та медицині катастроф, підприємцям громади.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: