Херсон °C

Держекоінспекція виявила забруднення атмосфери у Північній виправній колонії № 90

Новости » Общество
0
Держекоінспекція виявила забруднення атмосфери у Північній виправній колонії № 90Держекоінспекцією у Херсонській області за результатами планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства Державним підприємством «Підприємство Північної виправної колонії (№ 90)» встановлено, що на підприємстві налічується 13 джерел викидів забруднюючих речовин, з яких три неорганізовані. Основні викиди забруднюючих речовин здійснюються при нанесенні та сушінні лакофарбного покриття при нанесені порошкових матеріалів та при виконанні зварювальних робіт, інфрмує Держекоінспекція.
В період з 25 липня по 02 серпня 2016 року викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря здійснювались без відповідного дозволу, чим порушено ч.5 ст. 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря».
Державною екологічною інспекцією у Херсонській області проведено розрахунок розміру збитків, які заподіяні державі в результаті наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря ДП «Підприємство північної виправної колонії Управління державної пенітенціарної служби України в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі України (№ 90)» які становлять - 900,74 грн.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: