Херсон °C

Херсонський школяр отримав срібло на чемпіонаті зі скелелазання

Общество, Спорт
0
Херсонський школяр отримав срібло на чемпіонаті зі скелелазанняНаприкінці травня 2017 року у м. Дніпро проходив Чемпіонат України зі скелелазіння, в якому брали  участь  понад  200 учасників з 14 міст України.
Місто Херсон представляла команда вихованців гуртка «Юні скаути»  Херсонського Будинку дитячої  творчості Херсонської міської ради  (керівник гуртка Чайка Н.В.). 
У рамках Чемпіонату проходи фестивалі  зі скелелазіння з видів «боулдерінг»  і «трудність». Змагання з боулдерінгу проходили на головній площі Дніпра,  а з виду «трудність» -  на найбільшому скеледромі України «La Skala». Поєднання фестивалю зранку і виступи професіональних спортсменів на фіналах Чемпіонату ввечері, доброзичлива атмосфера,  тепла та сонячна погода, високий рівень організації  спортивних заходів, зустріч з Чемпіоном України на трудність і складність     Федором Самойловим  - залишили незабутні враження і бажання повернутися знову.     
Особливо приємно, що Соленко Микита, вихованець Будинку дитячої  творчості, посів ІІ місце у фестивалі з виду «трудність».
Вітаємо переможців і учасників фестивалю!  Бажаємо і надалі  нових спортивних висот!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: