Херсон °C

У Великій Олександрівці відбувся чемпіонат з художньої гімнастики

Общество, Спорт
0
У Великій Олександрівці відбувся чемпіонат з художньої гімнастикиВеликоолександрівський один із небагатьох районів, де у ДЮСШ успішно функціонує секція з художньої гімнастики. Минуло майже  чверть століття з того часу, як вперше відбувся набір дівчаток до секції із незвичного для сільського району виду спорту. Відтоді, фактично  щороку, проходять показові змагання, аби і батьки, і всі шанувальники художньої гімнастики мали змогу оцінити наполегливу працю протягом чергового навчального  року юних грацій та їх наставників – тренера Тетяни Бужак та хореографа Оксани Крупінь.
Нині секцію з художньої гімнастики відвідують понад 40 дівчаток різного віку. З часом паралельно із секцією художньої гімнастики утворився колектив – супутник естрадно – спортивного танцю «Багіра +», який нині разом із гімнастками відвідують близько 80 дівчаток з Великої Олександрівки та найближчих сіл.
В останній день весни відбувся вже традиційний чемпіонат району з художньої гімнастики. Привітати учасників змагань та їх наставників завітали голова районної державної адміністрації Ігор Цвігуненко, голова районної ради Світлана Гречана, начальник відділу культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Олег Метела. Керівники подякували тренерам за відданість обраній справі, за турботу про підростаюче покоління нашого краю та побажали гімнасткам вдалого виступу.
Під щирі оплески та теплу підтримку глядачів юні спортсменки продемонстрували свою майстерність за трьома показовими програмами: безпредметна, із обручем та із м’ячем. Крім того, дівчата у складі  Зразкового колективу естрадно-спортивного танцю «Багіра +» підготували невелику танцювальну програму із вже відомих та нових номерів. За результатами виступів у різних вікових групах було визначено переможців.
Усі учасники змагань отримали заслужені нагороди, відзнаки та подарунки. Глядачі – велике задоволення та заряд позитиву від притаманного вихованкам секції з художньої гімнастики районної дитячо-юнацької спортивної школи, поєднання сили і витривалості з грацією та пластикою.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: