Херсон °C

Для соцпрацівників області провели семінар з протидії торгівлі людьми

Новости » Общество
0
Для соцпрацівників області провели семінар з протидії торгівлі людьмиТоргівля людьми – це сучасне рабство, якщо людину силою примушують працювати, не виплачують обіцяної заробітної плати, відібрали паспорт чи інші документи, насильно утримували, контролювали, погрожували, шантажували, примушували до жебрацтва, втягували в проституцію, порнобізнес.
Фахівцем міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Новокаховської міської ради разом з суб’єктами соціальної роботи було прийнято участь у семінарі з питань торгівлі людьми, який пройшов 14-15 червня 2017 року у смт. Лазурне, Скадовського району Херсонської області. В ході семінару тривало обговорення ефективності методик роботи з даного напрямку. Суб’єкти соціальної роботи з різних районів Херсонської області ділилися власним досвідом та спільно виділяли більш доцільні методи роботи по профілактиці та допомозі уразливим категоріям населення. Організатором семінару та керівником громадської організації Херсонського обласного центру «Успішна жінка» надано багато практичних порад, наведено реальних прикладів та механізмів роботи, які реально перевірені на практиці, діють та дають позитивний результат. 
Фахівцями МЦСССДМ Новокаховської міської ради було розклеєно наліпки у дозволених місцях, які містять змістовну інформацію у якому разі потрібно звертатися по безкоштовну та конфіденційну допомогу із зазначенням телефонів гарячої лінії з протидії торгівлі людьми.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: