Херсон °C

В Іванівському районі обговорили долю жінок на ринку праці

Новости » Общество
0
В Іванівському районі обговорили долю жінок на ринку праціСьогодні світ важко уявити без працюючої жінки. Але саме для жінок часто характерний більш високий рівень безробіття, навіть у тих випадках, коли у них більш високий рівень освіти. Високий показник жіночого безробіття пояснюється не лише меншою мобільністю жінки, прагненням знайти роботу якомога ближче до місця проживання, зацікавленістю дружин та матерів у неповному робочому дні, але й значною мірою впливом стереотипів, за якими представниці слабкої статті на відміну від чоловіків розглядаються як «менш ціннісна робоча сила». 
18 липня 2017 року, для жінок, які перебувають на обліку в Іванівському районному центрі зайнятості, проведений семінар «Жінка на ринку праці», метою якого обговорити позицію жінки на сучасному ринку праці, отримати допомогу у визначенні професійних планів, побудові стратегії пошуку роботи. 
Провідний фахівець з профорієнтації центру зайнятості Т.Фисун розповіла про стан ринку праці в регіоні, ознайомила з актуальними вакансіями, порушила питання кар’єри в житті жінки та побудови плану подальших дій для власної зайнятості. 
Спеціаліст Управління соціального захисту Л.Костандова ознайомила присутніх з законодавчими аспектами жіночої зайнятості, перевагами працюючої людини та відповіла на запитання присутніх щодо отримання соціальної допомоги та субсидії.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: