Херсон °C

Роковини великої втрати

Новости » Общество
0
22 липня на площі Свободи пройшла панахида за Валентиною Крицак, громадським діячем, патріотом України, волонтером, яка допомагала воїнам АТО і захисникам Херсонщини. Вже рік як не стало великої жінки.
Вшанувати пам'ять Валентини зібралися рідні, друзі, однодумці та небайдужі жителі міста. На її адресу лунали і лунатимуть тільки добрі слова, спогади про те, як вона надихала усіх своїм героїзмом та витримкою, як стояла на Майдані, як їздила до бійців на передову, як крихта за крихтою збирала кошти на підтримку української армії.
Висловився і голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв: «Ми втратили не просто людину, подругу, дружину, матір. Вона була символом Херсонщини. Ми ж всі кажемо «наша Валя». Але тепер цей символ треба нести далі. Шляхом допомоги знедоленим, боротьби  з несправедливістю. І тоді вона, наша Валя, завжди буде з нами».
По завершенні панахиди присутні виконали гімн України як національну молитву за упокій померлих героїв і процвітання живих.
Далі близькі та рідні Валентини продовжили її згадувати на міському кладовищі. Могила волонтерки знаходиться недалеко від місця поховання бійців АТО. Навіть після смерті Валентина не покидає «воїнів світла» напризволяще.

Роковини великої втрати

 

Роковини великої втрати

 

Роковини великої втрати

 

Роковини великої втрати

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: