Херсон °C

У Великокопанівській ОТГ оголосили місячник боротьби з бур'янами

Новости » Общество
0
У Великокопанівській ОТГ оголосили місячник боротьби з бур'янамиРозпорядженням сільського голови Великокопанівської сільської ради Костенко В.Д. за № 104 від 12.07.2017 року оголошено місячник «По боротьбі з карантинними бур’янами».
Розпорядженням сільського голови Великокопанівської сільської ради Костенко В.Д. за № 104 від 12.07.2017 року оголошено місячник «По боротьбі з карантинними бур’янами». 
Працівниками земельного відділу було проведено ряд рейдів по перевірці санітарного стану с. Великі Копані та виписано 29 попереджень. Більшість громадян позитивно реагують на вказані недоліки та майже одразу ліквідовують бур’яни. 
18 липня 2017 року виписано протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП на приватне підприємство «Лотос – Альфа», директором якого є Герценюк-Гречана Ніна Іванівна. Причиною цього стало те, що лише невелика частина загальної площі використовується під автомайданчик з комплексом сервісних послуг, а більша її частина захаращена сміттям (пляшками, плівкою, побутовими відходами) та бур’янами в тому числі і карантинними. На попередження, які було виписано 20.06.2017 р. та 29.06.2017 року працівниками сільської ради, керівниками ПП «Лотос-Альфа» не прийнято жодної міри.
Протокол про адміністративне правопорушення буде розглянуто на адміністративній комісії 25 липня 2017 року.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: