Херсон °C

У Бериславі пройшла акція “ATTENTION – торгівля людьми”

Новости » Общество
0
У Бериславі пройшла акція “ATTENTION – торгівля людьми”30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю ООН.
Як свідчить статистика, сьогодні 27 000 000 людей перебувають у рабстві по всьому світі. На теперішній час масштаби цього виду злочинної діяльності набули таких вражаючих розмірів, що за оцінками експертів торгівля людьми за своїми наслідками стоїть на третьому місці після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками.
Спеціалістами Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) організовано та проведено інформаційну акцію "ATTENTION! – торгівля людьми”, до участі в якій долучилися представники відділів районної державної адміністрації: освіти, молоді та спорту, культури та Бериславського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Мета акції - привернути увагу громадськості до актуальної проблеми торгівлі людьми та наслідків сучасного рабства. 
Учасники заходу розмістили на центральній вулиці міста інформаційний стенд та створили інсталяцію. Спілкуючись з пересічними громадянами різного віку, соціального статусу та статті, спеціалісти Центру закликали протидіяти торгівлі людьми у всьому світі загалом і в рідному місті зокрема, роздавали буклети "Кожен постраждалий має право на допомогу!”, листівки "9 міфів про торгівлю людьми” та інформували населення про можливість отримання безкоштовного консультування за телефоном Національної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми за номером 527.
Не залишилося жодного байдужого серед охоплених акцією, оскільки проблема торгівлі людьми залишається актуальною та болісною для кожного українця.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: