Херсон °C

Як відремонтували освітні заклади у Голій Пристані

Новости » Общество
0
Складною та копіткою працею є підготовка до нового навчального року. Освітяни Голої Пристані продовжують вести цю роботу, відповідно до затвердженого плану, повсякчас усіляко намагаючись покращити матеріально-технічний стан навчально-виховних закладів. Так, за підтримки міської ради та батьківських комітетів проведено ряд відповідних заходів для підготовки до нового навчального року та осінньо-зимового періоду 2017-2018 років. Про це повідомляє відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради.
У навчально-виховному комплексі «Гімназія – спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням предметів художнього профілю» частково зроблений капітальний ремонт покрівлі на суму 141157,2 грн за кошти місцевого бюджету. Виконані поточні ремонти 30 кабінетів, 2 коридорыв, 2 майстерень, спортивного майданчика та 4 внутрішніх туалетів на суму 10900 грн. міського бюджету, з яких 1300 грн. склали позабюджетні кошти.
Капітальний ремонт санвузлів, водопровідної системи та каналізації виконали у Голопристанській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням предметів філологічного та природничо-математичного циклів. Крім того, у коридорі старого корпусу школи замінили дерев’яну підлогу на плитку. Все це обійшлося міському бюджету в суму 356500 грн. У Голопристанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 провели капітальний ремонт віконних та дверних укосів  на суму 89700 грн та реконструкцію внутрішніх мереж КНС за 158400 грн, виділені міською радою. Також за кошти місцевого бюджету зроблений поточний ремонт системи опалення і підлоги в одному з кабінетів на суму 13500 грн.
Готуються до нового навчального року і дошкільні навчальні заклади. Так, для поточного ремонту дитячого майданчика, харчоблоку, огорожі, часткового ремонту груп та кабінету психолога ДНЗ №1 «Олімпієць» виділено 22000 грн. з місцевого бюджету (з яких 1700 грн. – позабюджетні кошти). У ДНЗ №2 «Посмішка» виділено 7400 грн. для вапнування та фарбування групових та підсобних приміщень, фарбування сходів та заміни каналізаційних труб. Крім того, зроблений капітальний ремонт огорожі  на суму 5700 грн. з міського бюджету. 334500 грн. виділила міська рада для утеплення фасадів А і Б у ДНЗ №3 «Берегиня». Також тут проведені поточні ремонти кабінету завідуючої, медичного та методичного кабінетів, ремонт харчоблоку та перевірку пристроїв обліку на загальну суму 12962 грн. з міського бюджету. 
З місцевого бюджету було виділено 89754 грн для Голопристанського міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на поточний ремонт покрівлі даху спортивного комплексу, ремонту системи опалення, заміни тротуарної плитки на порозі, встановлення захисних сіток на вікна спортзалу, благоустрою території та ремонту огорожі майданчика зі штучним покриттям.

Як відремонтували освітні заклади у Голій Пристані

 

Як відремонтували освітні заклади у Голій Пристані

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: