Херсон °C

Керівництву Нижньосірогозького району доручили будувати спортмайданчики

Новости » Общество
0
На виїзній нараді в Нижньосірогозькому районі голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв акцентував свою увагу на питанні спорту:
«Наша задача - створити в кожному населеному пункті спортивну інфраструктуру. Починаючи від звичайних майданчиків і закінчуючи спортивними гімнастичними снарядами. У людей, незважаючи від їх віку, має бути можливість спортивно розвиватися». про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.
Також очільник області висловив подяку Федерації Футболу за великий вклад у розвиток цього напрямку:
«Нам треба обов’язково цим займатися! Адже це питання здоров’я нашої нації», - поділився Андрій Гордєєв.
В.о першого заступника голови ОДА Дмитро Бутрій закликав керівництво Нижньосірогозького району долучитися до проекту будівництва сучасних футбольних полів:
«На сьогодні в Херсонській області впровадили інвестиційний проект за підтримки Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів щодо будівництва міні спортивних майданчиків. Ця ідея  належить голові облдержадміністрації Андрію Гордєєву. Кінцева мета  проекту - міні футбольне поле зі штучним покриттям у кожному населеному пункті. Сьогодні він  почав працювати! Вже є 26 заявок із них 13 затверджених. Тож смт Нижні Сірогози також мають можливість долучитися до цього проекту».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: