Херсон °C

У Херсоні відкриють інсталяцію про проблему торгівлі людьми

Новости » Общество
0
У Херсоні відкриють інсталяцію про проблему торгівлі людьмиЗ ініціативи Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерства соціальної політики України, за сприяння Херсонської  міської ради та Херсонської обласної державної адміністрації відбудеться відкриття інсталяції «ГРАНІ3» та брифінг для ЗМІ 27 липня 2017 р. з 15:00 до 16:00 в м. Херсон на вулиці Суворова зі сторони пр. Ушакова.
«ГРАНІ 3» – тимчасова інсталяція, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством. За оцінками Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, понад 160 000 українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. Інсталяція «ГРАНІ3» надає важливу інформацію про явище торгівлі людьми, знайомить із реальними історіями постраждалих, порадами із безпечного працевлаштування та подорожей, а також із номерами гарячих ліній із протидії торгівлі людьми. Інсталяція буде розміщена у Херсоні до 17 серпня 2017 р.
У відкритті інсталяції та брифінгу з нагоди відкриття  братимуть участь:
Ірина Мидловець, спеціаліст Програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні;
Ілона Беньковська, головний спеціаліст відділу протидії торгівлі людьми Департаменту сімейної, ґендерної політики та протидії торгівлі людьми Міністерства соціальної політики України;
Геннадій Причина, директор Департаменту соціального захисту населення ХОДА;
Ігор Погорілий, Уповноважена особа за встановлення статусу постраждалої від торгівлі людьми, Департамент соціального захисту населення ХОДА;
Олег Шанько, начальник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП в Херсонській області;
Антон Єфанов, директор Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
Анжела Литвиненко, керівниця відокремленого підрозділу з протидії торгівлі людьми ГО ХОЦ «Успішна жінка».
Національна інформаційна кампанія «ГРАНІ3» проводиться Представництвом МОМ в Україні у партнерстві з Міністерством соціальної політики України за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Виконавчим партнером МОМ в реалізації Національної інформаційної кампанії «ГРАНІ3» в м. Херсон є ГО ХОЦ «Успішна жінка», яка організовує надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми та сприяє їх розвитку економічних можливостей, через навчання, психологічну допомогу, надання мікро грантів, розвиток власної справи та мікро підприємництва.  
За інформацією сайту Херсонської ОДА.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: