Херсон °C

Поліція влаштувала екскурсію для дітей

Новости » Общество
0
Вихованці дитячого табору побували на екскурсії в Головному управлінні Національної поліції в Херсонській області. Поліцейські провели екскурсію для вихованців міського табору «Місто професій». Близько 30 дітей віком від 4-х до 12-ти років ознайомилися з роботою поліції. 
Оглядини розпочалися з Музею обласного главку поліції. На юних відвідувачів чекав захоплюючий екскурс у минуле: діти дізналися історію розвитку правоохоронної системи рідного краю. Великий інтерес у екскурсантів викликали унікальні експонати музею, а найбільше їм сподобались засоби індивідуального захисту поліцейських: шоломи та бронежилети. 
Далі юні гості попрямували до ситуаційного центру. Діти побачили, хто приймає дзвінки від громадян, коли вони телефонують на лінію «102», як відбувається обробка отриманої інформації. Цікавим для дітей виявилась і екскурсія до спортивної зали, де поліцейські підтримують свою фізичну форму. Працівники Відділу ювенальної превенції розповіли дітям про особливості і важливість роботи поліції. Запевнили, що поліція турбується про безпеку громадян. 
- Ми сподіваємось, що під час візиту діти отримали безліч позитивних емоцій і корисної інформації, - зазначила начальник Відділу ювенальної превенції Тетяна Пшонь. - Такі заходи є дуже важливими для роботи поліції, адже наше підростаюче покоління повинне бачити в поліцейських захисників та помічників, друзів, до яких можна і потрібно звертатися за допомогою в разі потреби. 

Поліція влаштувала екскурсію для дітей

 

Поліція влаштувала екскурсію для дітей

 

Поліція влаштувала екскурсію для дітей

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: