Херсон °C

У Великоолександрівському районі триває підготовка до зими

Новости » Общество
0
Облаштування вузлів обліку газових котелень дистанційними засобами передачі даних стало одним із основних, із переліку питань, які  були розглянуті під час чергового засідання комісії по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період у Великоолександрівській РДА. У роботі комісії, яку очолює заступник голови РДА Олена Лавренко, взяли участь керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, також були запрошені керівники установ, котельні яких вже у поточному році необхідно дооблаштувати дистанційними приладами обліку газу. У ході обговорення наголошувалося  на необхідності прискорення виконання робіт по виготовленню проектної документації на встановлення засобів по дистанційній передачі показників лічильника, аби до початку опалювального сезону газові котельні бюджетних установ відповідали усім технічним вимогам.
Члени комісії заслухали звіт керівника КЗ «Великоолександрівський районний центр фінансово - господарського обслуговування закладів та установ освіти» Надії Салтан про перелік вже виконаних робіт у закладах освіти та обговорили проблемні питання, які мають бути усунені до початку навчального процесу.
О. Лавренко наголосила на необхідності оновлення технічних паспортів будівель навчальних закладів та проведення повноцінного енергоаудиту приміщень. Також було зазначено, що, відповідно до розпорядження голови РДА, у районі створено комісію по перевірці стану готовності об’єктів соціальної сфери до роботи в осінього-зимовий період. Вже з 8 серпня зазначена комісія розпочне відвідувати сільські та селищні ради району.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: