Херсон °C

Херсонські податківці закрили нелегальну АЗС

Общество, Экономика
0

Херсонські податківці закрили нелегальну АЗСДнями, працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області припинили незаконну діяльність автозаправної станції, розташованої на території м. Нова Каховка. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області.

Впродовж 2017 року «бензинові» ділки здійснювали реалізацію паливно-мастильних матеріалів (бензину та дизельного палива) без будь-яких дозвільних документів. Це стало відомо під час проведення комплексу оперативних заходів в рамках операції «Акциз-2017».

На підставі ухвали слідчого судді Херсонського міського суду проведено обшук за місцем реалізації та зберігання підакцизних товарів. Вилучено майже 10 тонн бензину та дизельного палива орієнтовною вартістю 233 тис. грн., обладнання (дві ємності об’ємом 6000 літрів, паливо - роздавальна колонка) орієнтовною вартістю 400 тис. грн., готівкові кошти на суму 3,1 тис. гривень. Загальна вартість вилучених ТМЦ складає 633 тис. гривень.

Досудове розслідування кримінального правопорушення, внесеного до ЄРДР за ознаками ч.1 ст.204 КК України («Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів») здійснює слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: