Херсон °C

Херсонських дітей-сиріт збирають до школи

Новости » Общество
0

Херсонських дітей-сиріт збирають до школиМагазин сучасних технологій «Кібернетики» спільно з громадською організацією «Спілка жінок Херсонщини» з 15 серпня по 1 вересня проводять благодійну акцію – «Собери портфель». Про це на власній сторінці інформує голова ГО «Спілка жінок Херсонщини» Ірина Ніколаєва.

Як зазначає пані Ірина, у період акції 1% від усіх покупок у магазині «Кібернетики» в Херсоні та Каховці буде направлено на придбання канцелярських товарів, необхідних для шкільних занять дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, з Дитячого будинку «Радість» Херсонської обласної ради, а також для проведення розвиваючих занять з дітьми з особливими потребами у Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів Каховської міської ради.

«4 вересня «Кібернетики» та Спілка жінок Херсонщини підведуть підсумки акції, закуплять необхідні товари та завітають до маленьких підопічних із подарунками!

Поспішайте взяти участь у акції! Перша тисяча покупців має унікальну нагоду придбати пам’ятний магніт «Дякуємо за добро»!», - написала І.Ніколаєва.

За більш детальною інформацією звертатися:
(050) 967-22-10, (096) 926-61-20
Юлія Майнер, помічник голови ГО "Спілка жінок Херсонщини"
(050) 650-51-04
Альона Андрющенко, головний маркетолог магазину «Кібернетики»

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: