Херсон °C

Прем’єр Гройсман відкрив очі меру Херсона

Новости » Общество
0

Сьогодні під час робочої поїздки до Херсонщини Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман проінспектував дорогу Р-57 Цюрупинськ - Гола Пристань-Скадовськ. Під час інспекції Гройсман задав ряд питань щодо якості доріг в обласному центрі міському голові Херсона Володимиру Миколаєнку.

На що Миколаєнко повідомив, що планує витратити на ремонт доріг 50 млн грн. Окрім того, Миколаєнко відчитався, що відремонтував в Херсоні прибудинкові території.

-У вас бюджет розвитку 170 млн грн.Я думаю, що це колосальний ресурс, який можна використати, щоб зробити якісні дороги в Херсоні. Я пам’ятаю, що багато років поспіль в Херсоні були жахливі дороги. Я можу сказати, що добре працювати на прибудинкових територіях, але до них людям потрібно доїхати. Ще у вас основне навантаження – міський транспорт. Я не знаю, чого хочуть ваші депутати, але сядьте з ними, зробіть нормальний перспективний план розвитку доріг міста. Зробіть спочатку магістралі, щоб у вас не було там проблем, а потім ідіть по території. Принаймні, я так робив, коли був мером, і я вам хочу сказати, що це були найкращі дороги. Тоді не було децентралізації, ми робили все що завгодно, знаходили різні запозичення, але знайшли вихід, - сказав Володимир Гройсман.

На що мер Херсона зауважив: «У нас велика проблема - елеватори, перевалки зерна…»

-У вас велика проблема – це дороги. Я би дуже вас просив, з великою шаною до місцевого самоврядування, зробіть нормальні дороги для мешканців Херсона, це елементарно – з вашими ресурсами. Я думаю, що за рік ви зможете навести відчутний порядок, - відразу відреагував Гройсман.

На що пан Миколаєнко пообіцяв: «Будемо прискорюватися»…

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: