Херсон °C

У Херсоні для дітей влаштують День канікул

Новости » Общество
0

У Херсоні для дітей влаштують День канікулА саме для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей Херсонської обласної ради – більш відомого серед херсонців, як притулок для неповнолітніх у селищі Степанівка. Тож, 30 серпня такий День канікул «Спілка жінок Херсонщини» влаштує для дітлахів.

Про це у соцмережі інформує голова «Спілка жінок Херсонщини» Ірина Ніколаєва:

«Цей заклад дає прихисток дітям з усієї Херсонщини, які волею обставин залишилися без батьківського піклування, чиїх мам і тат позбавили батьківських прав, а дітям – шукають нову родину.

Напередодні початку нового навчального року майже для півсотні вихованців Центру СЖХ підготує цікаву програму: знайомства з цікавими людьми, незвичні майстер-класи, ігри з аніматорами, щоб цей день запам’ятався дітлахам надовго!

Щоразу організовуючи такі дні, своїм прикладом учасниці Спілки жінок Херсонщини промовисто доводять усім-усім, що стати ближчими дійсно просто!

P.S: Якщо саме Ви маєте бажання долучитись до організації відпочинку для діток - повідомте нам. І ми із задоволенням залучимо саме Вас!
Адже, багато любові, діткам із сиротинців, не буває...».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: