Херсон °C

Прийом громадян в містечку науковців

Общество, Экономика
0
Прийом громадян в містечку науковцівНачальник відділу обслуговування громадян № 2 Херсонського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олена Василенко 16 серпня 2017 року провела виїзний прийом громадян за місцем їх проживання в смт Наддніпрянське Дніпровського району м. Херсона.
За консультацією до фахівця Пенсійного фонду прийшли мешканці селища, переважна більшість яких працювали на науковій роботі в Інституті зрошуваного землеробства. Пенсіями зазначеної категорії громадян на даний час опікується відділ, який очолює Олена Василенко.
Основним  питанням,  яким переймаються майже всі колишні науковці - це зміни в їх пенсійному забезпеченні після проведення пенсійної реформи. Фахівець управління із застосуванням комп’ютерного забезпечення кожному особисто надала роз’яснення щодо очікуваного розміру пенсії.
Під час спілкування з особами передпенсійного віку, Олена Василенко запросила їх до  сектору по роботі з майбутніми пенсіонерами управління, куди вони можуть завчасно звернутися для оформлення пенсійної справи. Розповіла про  порядок призначення пенсії та перелік необхідних документів для цього, ознайомила з основними проблемами, з якими найчастіше стикаються громадяни при оформленні пенсій, а також про чинники, від яких залежить розмір майбутньої пенсії.
Працюючим пенсіонерам надала роз’яснення щодо виплати їм пенсії та нагадала про обов’язок повідомляти управління Пенсійного фонду про своє працевлаштування з метою уникнення переплат пенсійних коштів та які негативні наслідки чекають їх у зв’язку з цим.
Херсонське об’єднане управління Пенсійного фонду України

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: