Херсон °C

На Херсонщині представели нового Представника Президента України в АР Крим

Новости » Общество
0

На Херсонщині представели нового Представника Президента України в АР Крим18 серпня в облдержадміністрації силовим та територіальним органам влади в області було представлено нового Представника Президента в АР Крим.

Заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь офіційно представив присутнім Бориса Бабіна, зачитавши Указ Президента про його призначення на цю посаду. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

«Ми сьогодні зібралися, щоб особисто познайомитися та визначити для себе, як ми будемо сприяти роботі і виконанню завдань новопризначеним керівником. Ми, як ніхто інші, повинні сприяти якісному виконанню функцій і завдань, поставлених Президентом України Борису Володимировичу», - наголосив Андрій Балонь.

У свою чергу Борис Бабін наголосив, що вчора, під час призначення Президент України Петро Порошенко надав вказівки, серед яких – ідентифікація роботи Постійного Представництва, усунення негативних соціальних проявів, які відбулися останнім часом в цій сфері, забезпечення прав кримсько-татарського народу.

«Я маю доручення працювати плідно з правоохоронними органами, а також, безумовно, з гостинною владою Херсонщини» - зазначив Борис Бабін.

Він подякував за довіру та пообіцяв докласти зусиль для того, щоб гідно виконувати поставлені завдання.

Резюмуючи, Андрій Балонь висловив сподівання на взаємну плідну співпрацю та побажав новопризначеному керівнику успіхів на новому місці.

Довідково. Бабіна Бориса Володимировича згідно Указу Президента України від 17 серпня 2017 року №220/2017 призначено Постійним Представником Президента України В Автономній Республіці Крим.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: