Херсон °C

Увага! Діти – на дорозі!

Новости » Общество
0
Увага! Діти – на дорозі!З 20-о серпня і до 20-о вересня в Україні триватимуть профілактичні заходи, під час яких поліцейські посилять контроль за дитячою безпекою на дорогах. Такі заходи в нашій країні проводяться щорічно й вже стали доброю традицією. 
Для підготовки вулично-дорожньої мережі до нового навчального року будуть здійснені обстеження ділянок, що прилягають до територій дитячих та навчальних закладів.
Також у перші дні вересня патрульні проведуть у школах уроки дорожньої безпеки.
Варто бути більш обережними і водіям авто: не забувайте, що поведінка дитини на дорозі часто є непередбачуваною, тож слід бути особливо уважними до маленьких пішоходів. При перевезенні дітей в авто не забувайте використовувати дитячі автокрісла та ремені безпеки.
Приділити більше уваги малечі потрібно й батькам. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила дорожньої абетки, пройдіть із ними маршрутом від будинку до навчального закладу, обов’язково зверніть увагу на особливості дорожнього руху. І не забувайте: найкраще навчання – ваш особистий приклад правильної та відповідальної поведінки.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: