Херсон °C

Депутати обласної ради розглянули на земельній комісії 35 питань

Новости » Общество
0
Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та екології. У ході роботи депутати розглянули близько 35 питань. Зокрема підтримали проект змін до рішення обласної ради від 29 грудня 2016 року № 358 «Про обласний бюджет на 2017 рік», погодили проект змін до обласної програми «Ліси Херсонщини» на 2017-2020 роки та проект Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Херсонської області на період до 2020 року.
Окрім того, винесено на розгляд чергової сесії затвердження проекту зон санітарної охорони водозабору ФГ «Інтегровані агросистеми» та ТОВ «Сармат-Геологія», а також погодження надання надр у користування ФГ «Інтегровані агросистеми» з метою видобування питних підземних вод родовища «Гопри Інагро».
У той же час, члени комісії перенесли декілька питань на наступне засідання. Так, більш детального доопрацювання потребує питання стосовно затвердження проекту зон санітарної охорони водозабору ПрАТ «ІДС Аква Сервіс», а також надання двох погоджень на надання надр у користування СТОВ «Рибозавод» та КП «Великокопанівське» з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки технічних підземних вод.
Відкладено і розгляд проекту зі знищення безхазяйних, непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин у Херсонській області на 2017-2019 роки.
Одноголосно депутати підтримали проект звернення до Верховної Ради України щодо прискорення прийняття законопроекту щодо внесення змін до деяких законодавчих актів України стосовно вирішення питань колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: