Херсон °C

Студентам морської академії розповіли про проект «Я маю право!»

Новости » Общество
0

 

Студентам морської академії розповіли про проект «Я маю право!»Загальнонаціональній просвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою БПД та територіальними органами юстиції за підтримки USAID «Нове правосуддя» та іншими донорами. Масштабний проект Міністерства юстиції України, покликаний сформувати нову правову свідомість шляхом інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту.

Так, фахівці Головного територіального управління юстиції у Херсонській області 11 вересня інформували студентів Херсонської державної морської академії про мету вказаного проекту для того, щоб вони могли активно користуватися послугами, що надаються органами юстиції Херсонської області та вміли захистити свої права.

Студентам морської академії розповіли про проект «Я маю право!»

 

Студентам морської академії розповіли про проект «Я маю право!»

Спеціалісти територіального органу юстиції інформували, надавали прикладні рекомендації та розповсюдили інформаційно-правові буклети серед студентів Херсонської державної морської академії за 3 основними напрямками:
- Права громадян у сфері правосуддя;
- Формування вмінь протистояння побутовій корупції - Захист права власності.

Студентам пояснили, основний слоган проекту: ЗНАЮ! ДІЮ! ЗАХИЩАЮ!

Знаю свої права. Користуюсь ними і знаю, що треба робити, коли мої права порушують. Захищаю себе згідно з законами, а держава захищає мене і мої права.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: