Херсон °C

Олександр Співаковський вітає Херсон з Днем народження

Новости » Общество
0
Сьогодні свій 239-й день народження святкує мій рідний Херсон! Зелене і затишне місто над Дніпром, яке має славетну історію і неодмінно матиме прекрасне майбутнє. Бо його душа і серце — це люди. Щирі, красиві, щедро обдаровані талантами. 
Багато поколінь митців, інтелектуалів, людей справжньої праці натхненно і з любов’ю творили до нас його величну історію. Від них ми отримали у спадок прекрасне місто, з неповторним обличчям, в яке неможливо не закохатися. 
Сьогодні ж творцями його літопису стали ми. У наших руках зараз ключ до його майбутнього. Він — у сміливому злеті наших мрій, у щирості прагнень, у щоденній копіткій праці кожного. Та головною рушійною силою розвитку Херсона є наша відданість йому і любов. Бо коли любиш когось по-справжньому - боїшся втратити і прагнеш зробити щасливим.
Міста, як і родини, щасливі тоді, коли щасливі ті, хто в ньому мешкає. Бо лише щасливій людині під силу втілити найсміливіші ідеї і проекти. І тільки щаслива людина здатна мислити категоріями майбутнього, дбати про те, що залишить після себе. 
Мій любий Херсон! Мої побажання тобі прості — живи довго і будь щасливим. Нехай ніколи не змовкають на твоїх вулицях дитячий сміх і студентський гомін. Нехай життя в тобі повсякчасно вирує. Щоб кожен херсонець був задоволений своєю долею, міг втілити тут свої мрії і відчував себе потрібним і важливим у нашій великій громаді.
Бажаю всім нам миру, достатку, мудрості й злагоди, а рідному Херсону – щасливої квітучої долі. З днем народження, найкраще місто на землі! Ти в нашому серці назавжди!
Народний депутат України Олександр Співаковський

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: