Херсон °C

Вперше:ГО «Дивовижні» запрошують усіх долучитися до Громадського простору uCRAZYans!

Новости » Общество
0

Вперше:ГО «Дивовижні» запрошують усіх долучитися до Громадського простору uCRAZYans!Усіх херсонців та гостей міста 16-17 вересня запрошуємо стати частиною Громадського простору uCRAZYans у Херсоні!

Це не звичний фестиваль, це цікавіше, бо кожний може не лише набути нових знань, а й знайти себе! Тут будуть представлені більше 20 цікавих соціальних ініціатив з міста та всієї країни. І з кожною з них можна буде поспілкуватися наживо весело й нестандартно.

ЩО ТАКЕ uCRAZYans?

uCRAZYans – це громадський простір, де ви не тільки цікаво та весело проведете вихідні з дітьми, родиною та друзями, але й:

дізнаєтесь, чим саме займаються громадські організації і соціальні активісти у вашому місті та в Україні;

матимете можливість зрозуміти, яким чином ви можете долучитись до позитивних змін у вашому будинку, подвір’ї, вулиці, районі, місті та країні;

зможете знайти цікаві соціальні проекти, а також нових знайомих та однодумців;

Що буде цікавого?

нтерактивний музей, де взаємодіючи з експонатами можна гратися, навчатися та дізнаватися про цікаві соціальні ініціативи Херсона та всієї України;

Квест-рум, в якому в ігровій формі за 30 хвилин ваша команда зможе відчути себе активістами та прокачати свою соціальну відповідальність;

Лекторій – це 4 локації з цікавими та досвідченими спікерами, які у формі воркшопів (майстер-класів) пояснять що таке соціальне підприємництво (Ірина Маренкова, приватний підприємець, Житомир), як громаді взаємодіяти з поліцією та місцевою владою (Люда Янкіна, керівниця проектів "Центру інформації про права людини", Київ), чому варто компостувати органічні відходи вже сьогодні (Нікіта Шульга та Софія-Христина Борисюк, засновники проекту КОМПОЛА, Київ) та як реалізовувати «космічні проекти» (команда Дивовижні).

ДЕ? Набережна Ушакова (біля готелю Фрегат)

КОЛИ?

- з 12:00 – до 20:00

- з 12:00 – до 18:00

Вхід вільний! Приходьте з сім’єю й друзями.

Організатори заходу: Міжнародна неурядова організація Пакт та ГО «Дивовижні», за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID). Пакт – міжнародна неурядова організація, що, зокрема, реалізує проект «Долучайся!», метою якого є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності.

«Дивовижні» – громадська організація, яка займається розвитком соціальної відповідальності, шляхом залучення містян до змін, а також сприяння ініціативам місцевих активістів.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: