Херсон °C

Споживачам, які використовують газові прилади для опалювання

Новости » Общество
0
Перед початком опалювального періоду ПАТ "Херсонгаз" нагадує усім споживачам, які використовують газові прилади для опалювання про суворе дотримання правил безпечного користування газом у побуті та необхідність проведення технічного обслуговування газових приладів та димовентиляційних каналів. Для цього споживач може звернутися до будь-якої спеціалізованої організації, яка має відповідні дозволи державного зразка, на виконання даних робіт.
Аварійно-диспетчерська служба ПАТ Херсонгаз створена для локалізації виключно аварійних випадків у системі газопостачання. Усі подальші роботи з відновлення газопостачання або ремонту приладів виконуються службою експлуатації ПАТ "Херсонгаз" через оформлення замовлення у Сервісному центрі за телефонами 35-47-62,35-47-63, 066 89 203 98. Можна скористатися системою онлайн замовлення через сайт "Херсонгаз"
"Нагадуємо усім користувачам про неприпустимість самовільного втручання у газову систему та заборону користування бездимохідними газовими колонками" - повідомляє служба "Херсонгаз". При відчутті запаху газу в будь-якому приміщенні слід виконати наступні дії:
- негайно організувати провітрювання або протяг; 
- перекрити усі крани на газових приладах у квартирі (у приватному будинку слід перекрити кран вводу);
- в жодному разі не користуватися електричними приладами: не вмикати вимикач світла, вимкнути холодильник та інші електроприлади, не курити та не користуватися приладами відкритого вогню (наприклад запальничкою). Не користуватися мобільним або стаціонарному телефоном у загазованому приміщенні; 
- не виконувати ремонтні роботи самостійно і не намагатися полагодити систему газопостачання будинку/під'їзду тощо;
- в разі сильної загазованості приміщення повідомити інших осіб;
- викликати майстра для ремонту обладнання; 
- в разі тривалості запаху газу у приміщенні навіть при перекритих кранах зателефонувати у службу газу 104 - цілодобово!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: