Херсон °C

У Горностаївці стартує проект“Відкритий мікрофон без цензури”

Новости » Общество
0
У Горностаївці стартує проект“Відкритий мікрофон без цензури”За ініціативи громадськості в Горностаївці стартує новий проект "Відкритий мікрофон без цензури”.
Як повідомляє один з організаторів, громадський активіст, волонтер Фазел Манан щосереди від 11 жовтня цього року для мешканців Горностаївської громади, а також тих населених пунктів, де триває процес децентралізації буде створена можливість висловити побажання, зауваження чи пропозиції представникам влади, односельцям чи іншим адресатам. Виступи бажаючих будуть супроводжуватися відеофіксацією на центральній площі селища щосереди від 12 до 13 години дня. Для інформування широкого загалу користувачі Інтернету, відеозаписи без цензури будуть оприлюднюватися на спеціально створеному ютуб-каналі. Є певні обмеження: мова тих, хто висловлює свої зауваження, думки чи пропозиції не повинна містити нецензурні слова, а також цей проект не підтримує будь-які заклики чи похвалу представників політичних партій.
З-поміж питань, які хвилюють громадськість громадський діяч зазначив проблеми подальшого функціонування районної центральної лікарні, ефективний розподіл бюджетних коштів, надання всіх видів допомог демобілізованим учасникам бойових дій, захисту прав дітей та людей похилого віку, тощо.
Тож, громадськість закликає до діалогу владу та громаду. Голова райдержадміністрації Олександр Єрохін, коментуючи інформацію у мережі Фейсбук висловив бажання участі у проекті та спільно з головою районної ради долучитися до вирішення питань.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: