Херсон °C

Водоканал провів реконструкції насосної станції каналізації №2

Новости » Общество
0

Фахівцями Водоканалу було виконано перший етап реконструкції насосної станції каналізації №2 (КНС-2), розташованої за адресою Миколаївське шосе, 5-й км.

Проведення реконструкції було викликано необхідністю зниження енергоємності станції, а також моральним та фізичним зносом обладнання, що могло призвести до виникнення аварійних ситуацій, загрожуючих екологічному стану міста.

В процесі реконструкції працівниками Водоканалу було встановлено насос датської фірми «GRUNDFOS», нову станцію автоматичного управління з частотними перетворювачами, замінено старі засувки на нові типуHAWLE, піднято рівень фундаменту. Обладнання придбано за кошти міського бюджету.

Завдяки вжитим заходам була підвищена надійність роботи насосної станції, ліквідована загроза аварійних ситуацій на КНС-2, автоматизація технологічного процесу значно покращила процес перекачки стічних вод, крім того енергоспоживання станції знизилось майже вдвічі.

Для довідки.

КНС-2 була побудована у 1961 році. Перекачує стічні водиПівнічного та Таврійських мікрорайонів на міські очисні споруди каналізації. Виробнича потужність – більше 36000м3на добу. Глибина – 6 м,кількість насосів – 3. У 2018 році планується заміна ще одного насоса.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: