Херсон °C

Херсонські пенсіонери отримують надбавку

Общество, Экономика
0
Херсонські пенсіонери отримують надбавку3 жовтня Верховна Рада України підтримала урядову пенсійну реформу і ухвалила в цілому законопроект  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» № 6614.
Протягом доби після підписання Закону Президентом України органами Пенсійного фонду будуть виготовлені додаткові виплатні документи по перерахованих пенсіях. Пенсіонери, в яких дата отримання пенсії припаде вже після набрання чинності Закону, одержать пенсійні виплати в новому розмірі.
Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області повідомляє, що ті пенсіонери, які з 4 жовтня, до набрання чинності Закону, вже отримали пенсію у «старому» розмірі, одержать відповідну доплату за окремою відомістю до закінчення виплатного періоду жовтня - тобто до 25 жовтня.
Перерахунок буде здійснено в автоматичному режимі за матеріалами пенсійних справ, тому звертатися до органів Пенсійного фонду необхідності немає. Інформацію можна отримати за телефонами «гарячої лінії» головного управління 35-39-02 та підвідомчих управлінь Фонду, а також на веб-порталі послуг ПФУ.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: