Херсон °C

А.Гордєєв: «Херсонщина - це територія можливостей, і ми відкриті до співпраці»

Новости » Общество
0

А.Гордєєв: «Херсонщина - це територія можливостей, і ми відкриті до співпраці»«Взяв участь у 4-му Київському Міжнародному Економічному Форумі (КМЕФ). Зокрема на панелі "Сучасні інструменти регіонального розвитку" розповів про успіхи Х Міжнародного інвестиційного форуму "Таврійські горизонти"», - про це написав голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв у соцмережі.

Очільник області нагадав, що минулому році 9-й Міжнародний інвестфорум проходив під гаслом: Херсонщина – територія безпеки. Як відмічає він, було дуже важко пояснювати будь-якому європейцю, що можуть приїхати на Форум і взяти участь.

«Тому минулорічний Форум пройшов у нас лише з одним послом - послом Македонії, який завітав на запрошення голови Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова.

Непряма заборона відвідувати Херсонщину по суті була знята лише півроку тому. Ми протягом півтора року створили систему, згідно з якою цьогоріч у нас на Форумі було представлено 8 прямих послів держав та 4 консульські установи. Це є так званим «лакмусовим папірцем» відповідного інвестиційного клімату в регіоні.

Я хочу, щоб всі знали, що Херсонщина - це територія можливостей, і ми відкриті до співпраці», - резюмує А.Гордєєв.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: