Херсон °C

Ініціатива Євгена Рищука – для погорільців зібрано 34 тис.грн

Новости » Общество
0

Депутат обласної ради, заступник голови Херсонської ОДА Євген Рищук після трагедії, що сталася у Херсоні по вул. Пилипа Орлика розповів журналістам, що має намір допомогти херсонцям. Депутат об’явив, що особисто кожному члену сім’ї з Херсонського обласного благодійного фонду Євгена Рищука буде виділено 1 тис. грн., при цьому Євген Миколайович закликав депутатів області та міста також допомогти людям.

На заклик Євгена Миколайовича відгукнулися жителі Херсона, а також голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв та всі його заступники, вони перерахували місячну зарплату на рахунок благодійного фонду.

В результаті, вже зібрано 34 тис. грн., що наразі передаються погорільцям.

Рахунок відкрито, дякую колегам, звичайним херсонцям, що відгукнулися на біду людей. Насправді, я знаю, що люди допомагали, чим змогли, хто речами, хто продуктами харчування. Хотів би ще нагадати депутатам міської ради, що рахунок відкрито, і можна допомогти реальною справою, адже люди потребують допомоги – попереду зима, і чекати на те, коли пройде сесія чи ще якесь засідання, у них немає змоги. Біда, не вибирає, вона приходить, ламає всі плани, але якщо поруч люди, котрі можуть підставити плече – завжди вистояти легше, тож об’єднуємося, і допомагаємо! – акцентує Євген Миколайович.

Нагадуємо, кошти можна перерахувати:

Херсонський обласний благодійний фонд Євгена Рищука
Рахунок №26009052209574 в ПАТ КБ «ПриватБанк»
Код ЄДРПОУ 40121599

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: