Херсон °C

На Херсонщині знову активізувалися «податкові» шахраї

Новости » Общество
0
На Херсонщині знову активізувалися «податкові» шахраїЯк щойно повідомив начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим на Херсонщині знову активізувалися «податкові» телефонні шахраї. Злочинна схема та сама. З початку дня, на мобільні телефони представників бізнесу Херсонщини надходять дзвінки від невідомих осіб, які представляються керівництвом фіскальної служби області. Зловмисники вимагають від бізнесменів перерахувати грошові кошти за уникнення проведення перевірок підприємницької діяльності.
Дзвінки псевдоподатківців надходять із мобільних телефонів +38(099) 686-07-18 та +38(066) 267-29-03 від осіб, які відбувають покарання в  місцях позбавлення волі. Окрім того, шахраї активно використовують соціальні мережі та повідомлення через Інтернет - месседжери (Viber, WhatsApp, Telegram та інші). Аферисти просять перераховувати кошти на розрахунковий рахунок, відкритий в Ощадбанку на ім’я Піщур Богдан В’ячеславович, номер 5167 4910 1536 0711.
Також злочинці можуть використовувати інші номери телефонів та розрахункові рахунки інших банківських установ, представляючись керівником Головного управління ДФС у Херсонській області або іншими посадовими особами фіскальної служби області, та шахрайським шляхом вимагати грошові кошти.
Бізнесмени Херсонщини! У разі отримання Вами інформації щодо шахрайських дій під виглядом представників Головного управління ДФС у Херсонській області, просимо негайно повідомляти на сервіс «Пульс» Державної фіскальної служби України за цілодобовим телефоном: (0800) 501-007, (044) 284-00-07 та управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Херсонській області за телефоном: (0552) 42-76-41.
 
Прес-служба Головного управління                                                                           ДФС у Херсонській області
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: