Херсон °C

Народний депутат забив гол

Новости » Общество
0
У Херсоні відкрили спортивний майданчик у Херсонському державному університеті. Будівництво відбувалося за сприяння уряду Володимира Гройсмана та завдяки активній допомозі у вирішенні питання фінансування народного депутата Олександра Співаковського. Загальна сума об’єкту – 1,5 млн. грн. Пише Український Південь.
На такий великий спортивний майданчик вже давно очікували у виші, але ця подія стала можливою лише цього року, коли університет відзначає 100-річчя з моменту заснування.
Вчора були під час відкриття і урочисті промови, і виступи творчих колективів Херсона, також подія запам’ятається і завдяки футбольній справності нардепа, про що на Фейсбуці пише Лідія Григор’єва, херсонська журналістка:
– Новий амбітний проект у Херсоні реалізований, тож нехай гол у спортивні ворота від народного депутата Олександра Співаковського буде черговим і стане гарною традицією при відкритті нових спортивних майданчиків в нашому місті та області. Бо спорт – це здоров’я нації. Спорт відкриває і нові можливості для кожного. Приємно, що на новому спортивному майданчику відразу після закінчення урочистостей зіграли надзвичайну гру волейболісти.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: