Херсон °C

Історичний квест та прибирання річки в Нововоронцовці

Новости » Общество
0
Нововоронцовські освітяни спільно з громадською організацією «Військово – історичний клуб Правий берег» було проведено історичний квест «Козацька Херсонщина», який проходив біля течії річки Тернівка, на території Нововоронцовського парку. Паралельно з цим була проведена екологічна акція по очищенню річки від побутового сміття.
У заходах брали участь учні 8-х класів Нововоронцовських ЗОШ, які мали змогу перевірити свої знання про рідний край козацьких часів та проявити волонтерські здібності задля домомоги природі рідного селища. На свято завітали гості, які привітали учасників і підтримали молоде покоління у їх починаннях, а саме: начальник відділу освіти місцевої РДА – Тетяна Фоменко та керівник апарату РДА – Світлана Капітонова.
Після очищення річки Тернівки розпочато історичний квест, який зацікавив не тільки дітей, а й дорослих. Кожні змагання мають своїх переможців, тому історичний квест не став виключенням. Третє місце виборола команда 8-Б класу Нововоронцовської ЗОШ №1, друге команда ЗОШ №2 і найерудованішою виявилася команда 8-А Нововоронцовської ЗОШ №1, яка продемонструвала найкращі знання козацької Нововоронцовщини.
Переможні були нагородженні грамотами відділу освіти та патріотичною атрибутикою від «Військово-патріотичного клубу Правий берег».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: