Херсон °C

Туристичний похід для вшанування Захисників

Новости » Общество
0
Вихованці гуртка «Джура» комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради (керівник Юзвак Максим Андрійович та заступник керівника Кузьміч Яків Якович) 14-15 жовтня здійснили похід вихідного дня. Маршрут пролягав за напрямком м. Херсон (площа ім. В. Чорновола) – смт. Антонівка – с. Садове.
Перед початком походу, 14 жовтня о 10:00 на території Алеї Героїв незалежної України джури прийняли участь у мітингу присвяченому святкуванню Дню захисника України, Дню Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Вихованці Центру мужньо стояли поруч із справжніми воїнами-захисниками України – показавши, що вони майбутнє нашої держави. Після святкового мітингу, добравшись до площі ім. В'ячеслава Чорновола, почався похід. Джури були вражені красою природи Херсонщини – мальовничі береги Дніпра та Інгульця, неповторна флора та фауна рідної землі. 
Під час походу, джури відвідали пам’ятні місця Херсонщини «Парк Херсонська Фортеця», Стелу до 25-ліття перемоги та пам’ятник С.А. Харченко, які знаходяться на території Антонівки. Не дивлячись на тяжкі рюкзаки, маршрут походу був дуже швидко пройдений. І вже ввечері 14 жовтня юні джури прийшли в мальовниче село Садово. 
На порозі школи, херсонських джур тепло зустріли садівські джури на чолі із вчителем історії та правознавства, керівником історико-краєзнавчого гуртка «Патріот» Садівської зальноосвітньої школи Людмилою Василівною Волковою. Людмила Василівна провела чудову екскурсію по школі – показала гарні класи та розповіла про життя школи. На ранок 15 жовтня група рушила в зворотньому напрямку і вже через 3 години джури повернулись в Херсон.

Туристичний похід для вшанування Захисників

 

Туристичний похід для вшанування Захисників

 

Туристичний похід для вшанування Захисників

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: