Херсон °C

Діти Бериславщини допомогли бійцям АТО

Новости » Общество
0
У Бериславському районі за ініціативи шкіл, дошкільних навчальних закладів, Центру допомоги учасникам АТО спільно з районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді організували збір допомоги для військовослужбовців. Школярі Козацької, Веселівської, Одрадокам’янської шкіл, дітлахи з Козацького дошкільного закладу «Казка» та Веселівського - «Золота рибка» збирали гуманітарну допомогу для військових, які проходять службу на Сході нашої країни у зоні проведення антитерористичної операції.
До акції «Допоможи бійцю АТО» з нагоди відзначення Дня захисника України долучилися відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, колективи Бериславської №1, №3, Бургунської, Високівської, Новокаїрської Новобериславської, Львівської, Милівської, Ольгівської, Червономаяцької, Тягинської загальноосвітніх шкіл, які зібрали понад 60 ящиків з таким необхідними для чоловіків, батьків, синів речами. Це: харчові продукти довготривалого зберігання, солодощі, консервація, овочі, фрукти, засоби гігієни, ліки, теплий одяг, нижня білизна, шкарпетки та частинку дитячої любові і домашнього тепла. Дитячі малюнки, плакати та обереги, виготовлені руками школярів стали окремим дорогим серцю подарунком.
Двічі приїздила машина до Центру за цінним вантажем, бо допомога, зібрана дитячими руками, перевищила очікувані прогнози. А доставити волонтерську допомогу Бериславщини військовослужбовцям, має Пилипенко Олександр Іванович – водій реаніамобіля, що вивозить поранених солдат із зони бойових дій до найближчих медичних закладів. Наразі волонтерська робота триває. Школярі обіцяють не зупинятися і надалі продовжувати підтримувати наших солдат. 

Діти Бериславщини допомогли бійцям АТО

 

Діти Бериславщини допомогли бійцям АТО

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: