Херсон °C

Досвід Кочубеївки для інших ОТГ: об'єднуватися треба однозначно

Новости » Общество
0
До Кочубеївської ОТГ завітали гості з Великоолександрівського району, Борозенської сільської об’єднаної територіальної громади. Гостей зустріли Кочубеївський сільський голова Дударь Іван Іванович та заступник сільського голови Щербань Наталія Петрівна. Гості коротко розповіли про себе та про майбутні вибори в Борозенській сільській ОТГ. 
У Великоолександрівському районі у виборах братимуть участь Борозенська сільська ОТГ, яку об'єднали Борозенська сільрада (села Борозенське, Кучерське, П'ятихатки, Садок), Новокубанська (села Нова Кубань, Стариця) та Чарівненська (села Чарівне, Дмитренка, Костомарове, Красносільське).
Питання, якими цікавилися представники Борозенської ОТГ під час зустрічі, стосувалися найактуальніших тем сьогодення: розвитку громади в умовах об’єднання, участь у різноманітних програмах та залучення інвестицій, покращення якості життя громадян, розвиток освіти і медицини в об’єднаній громаді, покращення якості надання адміністративних послуг. Обговорювалися й інші питання, а саме: структура виконавчого комітету сільської ради, потреба в кадрах в об’єднаній громаді. Цікавилися питанням, що залишилось в адміністративних будівлях колишніх сільських рад, хто в ОТГ проводить нотаріальні дії. Підсумок зустрічі був одностайним, гості з Борозенської ОТГ  впевнилися, що об’єднануватися треба було на два роки раніше.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: