Херсон °C

У Олешківській РДА звернуть увагу на проблеми з екологією

Новости » Общество
0
У Олешківській РДА відбулося засідання колегії. Учасники засідання розглянули 6 питань - про це повідомляє "Олешківський вісник". Серед них виконання бюджету за 9 місяців, документальне оформлення полігонів ТПВ, забезпечення соціальних гарантій учасників АТО, дотримання житлових прав дітей сиріт в районі та інші. Під час обговорення першого питання про хід виконання програми соціально-економічного розвитку району за 9 місяців, начальник управління економічного агропромислового розвитку Наталія Свірко звернула увагу на основні проблемні питання:
- У нас є проблеми з будівництвом в районі, цьогоріч його темпи та масштаби менші ніж торік. Періодично з'являються борги по зарплаті в лісівників та працівників дорожнього господарства. Це повязано з затримкою фінансування з держбюджету.
На доповідь Наталії Свірко голова РДА Олена Кравченко Скалозуб зазначила, що необхідно звернути увагу й на питання екологічної сфери. За словами очільниці району, тут теж є багато проблем, над якими потрібно працювати. Члени колегії проголосували за прийняття рішення з урахуванням пропозицій.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: