Херсон °C

У селі Щасливцеве почне функціонувати місцева пожежна охорона

Новости » Общество
0
У селі Щасливцеве почне функціонувати місцева пожежна охоронаЩе 1 березня поточного року на засіданні постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Генічеської райдержадміністрації було підняте питання стосовно створення місцевої пожежної охорони на території Щасливцевської сільської ради.  Так, 2 жовтня одноголосно на XLVІІІ сесії VІІ скликання Щасливцевської сільської ради прийнято рішення про виділення коштів на реконструкцію будівлі котельні в пункт пожежної охорони на суму 840 тис. грн. А 16 жовтня у селі повним ходом розпочались будівельні роботи, які заплановано завершити до початку  грудня.
Такий позитивний результат став можливим завдяки наполегливій співпраці з питань протипожежного захисту між районною службою ДСНС та селищним головою Віктором Плохушко. Присутність місцевої пожежної охорони у селі ефективно позначиться на оперативності ліквідації пожеж, що виникають у домівках місцевих мешканців та на відкритих територіях. Адже професійним рятувальникам аби почати ліквідацію надзвичайної події в сільській місцевості доводиться спершу здолати відстань у кілька десятків кілометрів, а кожен кілометр - це втрачені хвилини, які стають безцінними, коли постає необхідність порятунку людей та їх майна від лиха.  
Вже функціонує місцева пожежна охорона на території Щасливцевської селищної ради.  Наразі поки відкритим залишається питання створення місцевої пожежної команди на території Риківської селищної ради, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Херсонській області.
 
 
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: