Херсон °C

У Херсоні радикали виступили проти підвищення тарифів на проїзд

Новости » Общество
0

Радикали виступили проти підвищення тарифів на проїзд. З прапорами вони вийшли сьогодні під стіни Херсонської міської ради.

-Сьогодні ми виступали проти підвищення цін на проїзд у місті Херсоні. Радикальна партія відстоює інтереси простих людей. Ми вважаємо, що з початку треба підняти зарплати до європейського рівня, а потім піднімати ціни на проїзд. А в нашій державі робиться все навпаки. Зарплати дуже низькі, а ціни піднімаємо до європейського рівня. Сьогодні під стінами Херсонської міської ради була акція протесту проти підвищення цін. Тож дуже багато підходили до мене пенсіонерів, які висловлювали свою недовіру до сьогоднішньої влади. Вони казали, що люди нікому не потрібні, і що їм ніхто не приділяє ніякої уваги. Були також скарги на міськраду, на повну бездіяльність. Люди розповідають, що приходять до мерії за допомогою, чиновники направляють їх не в ті заклади, виборці ніколи не можуть знайти депутатів…Ми чим змогли тим і допомогли. Знайшли тих депутатів, там на місті, депутати получили звернення. А зараз чекаємо на відповідь. Також громадяни піднімали питання – це безпритульні собаки, які нападають на людей. Ні поліція, ні місцева влада на це не реагують.

Хотів би звернутися до людей, які сидять дома і дивляться телевізор і, які не прийшли на підтримку цієї акції. Вони повинні розуміти, за них ніхто не буде боротися. Треба вставати зі своїх диванів, відриватися від новин та виходити на майдан і висловлювати свою думку та свою позицію, адже влада – це народ. І це яскраво було видно на сесії, під увагою небайдужих городян депутати хоч і довго, але таки відхилили рішення виконкому про проїзд в 5 грн. Так тримати, - каже голова обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка Василь Рудик.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: