Херсон °C

Херсонців збирають до Верховної Ради в Київ

Новости » Общество
0

Херсонців збирають до Верховної Ради в КиївХерсонці, разом з активістами інших міст, продовжують стояти під Верховною Радою,вимагаючи кардинальних реформ та змін у країні, йдеться у повідомленні Римма Бараненко в соціальній мережі.

Активістка повідомляє, що в наметовому містечку під Парламентом, «Територією Совісті», постійно відбувається ротація, і зараз вона відбувається в Херсонському наметі.
«ПОТРІБНІ ЛЮДИ, які будуть жити в наметі, стояти під Верховною Радою і виборювати право на гідне життя!
Також ПОТРІБНІ МАТРАСИ, КАРЕМАТИ, ПОДУШКИ та інші речі для організації ночівлі в наметі. Є ще одна проблема: деякі люди перебувають у містечку ще з теплих часів і не збираються його полишати, а зараз вже дуже прохолодна погода. Тому будемо вдячні за передані ТЕПЛІ РЕЧІ, можливо інші предмети зручності.
Щодо харчування – немає проблем: в таборі діє польова кухня і ніхто не залишається голодним. Але якщо у херсонців є бажання щось привезти або передати смачне – будь ласка зв’язуйтесь з херсонськими координаторами акції (066 014 09 69-Серёга Гнидец).
Добираються активісти до містечка власним коштом, але якщо у вас немає можливості дібратись до Києва самостійно – будуть спільно шукати ресурси і організують поїздку до Києва…»- йдеться у повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: