Херсон °C

На Херсонщині заплановано реалізувати з торгів права оренди на майже 560 гектарів землі

Общество, Экономика
0

На Херсонщині заплановано реалізувати з торгів права оренди на майже 560 гектарів землі В наступному місяці на території 8 районів області планується реалізувати з торгів права оренди на 14 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства. Загальна площа підготовлених земельних ділянок складає майже 560 гектарів, а загальна стартова вартість – близько 858 тис. гривень.

Найбільше – 5 земельних ділянок, пропонуються для оренди у Голопристанському районі, у Великолепетиському та Скадовському – по дві, у Верхньорогачицькому, Горностаївському, Каланчацькому, Олешківському та Чаплинському – по одній земельній ділянці.Строк оренди становить 7 років. Стартова відсоткова ставка – 8% від нормативної грошової оцінки землі.

Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області, яке є організатором торгів, запрошує громадян, фермерів та сільгосптоваровиробників взяти участь у земельних торгах у формі аукціону.
Довідково. З детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.



0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: