Херсон °C

У Херсоні відбувся відкритий Кубок з військово-спортивного багатоборства

Общество, Спорт
0
У Херсоні відбувся відкритий Кубок з військово-спортивного багатоборстваУ вищому училищі фізичної культури відбувся Відкритий Кубок Херсонської області з військово-спортивного багатоборства в розділі «БОЙОВЕ двоєборство». Турнір присвячений пам’яті бійця батальйону «ХЕРСОН” УМВС України Павлу Мазуру. Про це повідомляє прес-служба Херсонськоъ обласної ради.
Перед початком змагань спортсмени і глядачі вшанували хвилиною мовчання героїв,  загиблих за честь, свободу і незалежність нашої України.
Більше 120 учасників з Житомирської, Одеської, Запорізької, Полтавської, Херсонської областей показали свою спортивну майстерність в бойовому двоєборстві.

У Херсоні відбувся відкритий Кубок з військово-спортивного багатоборства

 

У Херсоні відбувся відкритий Кубок з військово-спортивного багатоборства


Організатори  змагань Головне управління Національної поліції у Херсонській області,  обласна федерація «Військово-спортивні багатоборства», Комунальне некомерційне підприємство «Оберіг» Херсонської обласної ради, Комунальної установи "Херсонський обласний центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» Херсонської обласної ради.
В урочистому відкритті спортивного турніру взяли участь: Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, т.в.о. начальника ГУНП в Херсонській області підполковник поліції Вербицький Микола, начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області підполковник поліції Микола Кучерявий, голова ХОО ПАП Олександр Кузнецов, голова херсонської федерації Геннадій Бутенко, депутати обласної та міської рад.
«Упевнений, цей турнір стане традиційним. Пам’ять про таких хлопців, як Павло Мазур, повинна жити вічно. І нехай нове покоління виховується на їх прикладі відваги, мужності, сили духу і справжнього патріотизму” — сказав Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: