Херсон °C

Держпродспоживслужба закликає рестораторів, шеф-кухарів та технологів взяти участь в тренінгу

Новости » Общество
0
Держпродспоживслужба закликає рестораторів, шеф-кухарів та технологів взяти участь в тренінгу15 листопада в Херсоні відбудеться тренінг на тему «Міжнародні стандарти харчової безпеки в закладах громадського харчування», Організатором заходу виступає PROFI CLUB, повідомляє управління Держпродспоживслужби Херсонської області. В ході тренінгу розглянуть питання впровадження та використання системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР.
Програма тренінгу розроблена для:
- власників, директорів і керуючих закладами громадського харчування;
- шеф-кухарів, су-шефів, кухарів і всіх працівників кухні закладів громадського харчування;
- технологів і завідувачів складом в закладах громадського харчування.
Вже зараз відкрита онлайн-реєстрація, також про умови участі в тренінгу можна дізнатися за телефонами: (044) 232-36-28, (063) 701-34-16, (067) 960-58-18, (050) 530-74-79. 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: