Херсон °C

У Новотроїцьку нагородили кращих учнів

Новости » Общество
0
В Новотроїцькій гімназії відбулася урочиста церемонія вручення іменних стипендій. Так премії отримали 26 учнів з 24 навчальних закладів району. Відзначали переможців по номінаціях відповідно до вікових категорій: «Перші сходинки до вершин», «Шукаємо таланти і знаходимо», «Через терни до зірок», «Інтелектуальний Олімп», «Вперед за лідером». Ведучі свята представляли  кожного стипендіата, пропонували їм інтелектуально – творчі запитання. Кожен учасник розкрив свої таланти та підтвердив ерудицію, жагу до знань, уміння сконцентруватися та глибоко мислити.
Вручаючи обласні іменні стипендії голова райдержадміністрації Наталія Солтановська, побажала школярам успіхів в навчанні та творчості, подякувала батькам за виховання дітей, а вчителям та директорам шкіл – за підготовку юного покоління до нових інтелектуальних перемог.
Також, окрім грошової винагороди всі школярі отримали пам’ятні подарунки та купу позитивних емоцій від концерту, який їм представили учасники творчих колективів навчальних закладів району.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: