Херсон °C

Херсонці поповнили місцеві бюджети майже на 2,9 мільярда гривень

Новости » Общество
0
Херсонці поповнили місцеві бюджети  майже на 2,9 мільярда гривеньНа Херсонщині за десять місяців 2017 року платники податків перерахували до місцевих бюджетів 2904,9млн. грн. податків. Це на 29,8 відс. або 667,6 млн. грн. перевищує показник минулого року. Тільки у жовтні п.р. бюджети місцевих громад нашої області отримали 370,3 млн. гривень.
Основним бюджетоформуючим податковим платежем у структурі місцевих бюджетів залишається податок на доходи фізичних осіб, який складає майже 60,0 відс. або 1731,7 млн. гривень. Від суб’єктів малого підприємництва нашої області громади отримали 489,6 млн. грн. єдиного податку. Ще 428,2 млн. грн. плати за землю надійшло від суб’єктів господарювання різних форм власності.
За умови спільної дієвої співпраці з представниками органів місцевого самоврядування Херсонщини щодо повної легалізації ринку праці, офіційної державної реєстрації підприємницької діяльності усіма представниками бізнес-спільноти області, доходи громад лише зростатимуть та якісно впливатимуть на соціально - економічний добробут мешканців нашої області.
Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: